Luister
muziek
26 Juli 2024 16:40
Deel dit artikel:

Klassieke muziek Kasteel Geldrop verleidt muziekliefhebbers

GELDROP - Het historische Kasteel Geldrop nodigt muziekliefhebbers uit om te genieten van klassieke kamermuziek in een betoverende ambiance. De combinatie van sfeer, intimiteit en uitstekende akoestiek maken dit kasteel tot een ideale locatie voor liefhebbers van verfijnde muziek.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Kasteelconcerten Geldrop
Advertentie

Jaarlijks organiseert Kasteelconcerten Geldrop een reeks van acht maandelijkse concerten, die plaatsvinden van september tot en met april op zondagen van 12.00u tot 14.00u in de Trouwzaal en de Blauwe Zaal van het Kasteel.

Het aankomende concertseizoen 2024-2025 belooft wederom een rijke ervaring te worden voor liefhebbers van klassieke muziek. Het programma is te vinden op de website van Kasteelconcerten Geldrop, met gedetailleerde informatie over elk evenement, inclusief het aankomende samenwerkingsconcert op 20 mei 2024 met het Storioni Festival.

De kaartverkoop voor de individuele concerten is nu open. Bezoekers kunnen per concert kaarten aanschaffen zonder vaste zitplaatsen. Bij elk concert ontvangen bezoekers een gratis programmablad. Bovendien is parkeren gratis voor concertgangers.

Kaartverkoop en Prijzen
Volwassenen: € 21,- per concert
Jongeren tot en met 18 jaar: € 8,- per concert
Abonnement voor 8 concerten (september t/m april): € 147,-

Kom en dompel uzelf onder in de wereld van klassieke muziek op een unieke locatie. Beleef de magie van Kasteel Geldrop met Kasteelconcerten Geldrop!

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek: Kasteelconcerten Geldrop

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug