Luister
muziek
27 april 2024 - 08:00
Deel dit artikel:

Koningsdag 2024 in Geldrop-Mierlo

GELDROP - Op zaterdag 27 april 2024 zal het Horecaplein aan het Heuvelplein in Geldrop opnieuw het bruisende centrum van Koningsdag vormen. Een feestelijk programma staat gepland, waar zowel jong als oud van harte welkom is. Vanaf 14.00 uur zullen bezoekers kunnen genieten van verfrissende drankjes en leuke activiteiten, in een gezellige sfeer met een buitenbar.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Eerder al worden er op het terrein van de Kynologenclub en De Kempen aan de Kervel in Geldrop activiteiten georganiseerd van 10.15 tot 14.00 uur. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan verschillende leuke activiteiten, waaronder een versierde fietsenoptocht, een vrijmarkt, stoeptekenen, springkussens, schminken, ballonnenclowns, schatgraven, handboogschieten, en skeeleren. Alle deelnemende kinderen kunnen genieten van traktaties zoals ijsjes en suikerspinnen, en krijgen een herinneringsmedaille met daarop vermeld de diverse activiteiten.

MIERLO - Het Oranje Comité Mierlo kondigt trots aan dat Koningsdag 2024 een nieuwe locatie krijgt: het centrum van Mierlo, rondom het sfeervolle Molenplein. In samenwerking met café De Koffer en Eethuis Reintje belooft deze editie een onvergetelijk feest te worden voor alle inwoners van Mierlo en omstreken.

Op 27 april kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma met onder andere een kindermarkt en een kofferbakverkoop. Daarnaast zijn er attracties en muziekoptredens voor alle leeftijden. Een speciaal hoogtepunt van de dag is het optreden van Leo Smetsers uit Oirschot, een wereldtalent dat een magische touch aan Koningsdag 2024 zal geven.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug