Luister
muziek
26 april 2024 - 14:01
Deel dit artikel:

Eric Eijsermans lid in de Orde van Oranje Nassau

GELDROP - Decorandus De heer H.J.P.E. (Eric) Eijsermans (58)
Toegekende onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje Nassau

Verdiensten

geldrop-mierlo24
  / Gemeente Geldrop-Mierlo
  • Beeld - Marco Magielse
Advertentie

1983 - 2012 Vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Mifano in Mierlo. Eric was jeugdbestuurslid, leider en trainer. Daarnaast was hij medeoprichter van de Butsbollen, de carnavalsvereniging die actief was binnen Voetbalvereniging Mifano.

2009 - heden Vicevoorzitter (2012-2018) van en vrijwilliger bij de Vereniging De Kersepit in Mierlo. De vereniging organiseert het hele jaar door evenementen, waaronder carnaval, het Kersenoogstfeest en het Ladies Event. Eric is lid van de programmacommissie en de Heren met Pit, het adviesorgaan. Daarnaast had hij zitting in de Raad van Elf. In 2018 is hij benoemd tot Grootordedrager. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en zet zich zeer actief en op diverse fronten voor de vereniging.

2015 - heden Mede-initiatiefnemer en voorzitter van de Stichting Kersenoogstfeest Mierlo. De stichting organiseert elke twee jaar een driedaags evenement. Voor elk kersenoogstfeest wordt een kersenkoningin gekozen met 2 hofdames. Eric is eindverantwoordelijke voor de gehele organisatie, hij stuurt de overige vrijwilligers aan, fungeert als gastheer, werft sponsoren en is medeverantwoordelijk voor het kiezen van de kersenkoningin en haar hofdames.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug