Luister
muziek
26 april 2024 - 14:01
Deel dit artikel:

Bart Aarts lid in de Orde van Oranje Nassau

GELDROP - Decorandus De heer L.F. (Bart) Aarts (63)
Toegekende onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje Nassau

Verdiensten

geldrop-mierlo24
  / Gemeente Geldrop-Mierlo
  • Beeld - Marco Magielse
Advertentie

1980 - 2000 Vrijwilliger bij de Scouting Don Bosco in Geldrop. Bart fungeerde als groepsleider en beheerde de materialen.

1998 - heden Vrijwilliger bij en sinds 2013 voorzitter van de Stichting Sterrenslag Zesgehuchten in Geldrop, die om het jaar een zeskamp organiseert met 60 jeugdteams en 80 teams met volwassenen. Bart ondersteunde in eerste instantie bij het opbouwen en afbreken van de spelen en decorstukken. Nu is hij eindverantwoordelijk voor de organisatie van het evenement en stuurt hij de ruim 100 vrijwilligers aan. Hij draagt zorg voor de faciliteiten op de locatie, zoals toiletten en tenten.

2001 - heden Medeoprichter van en vrijwilliger bij Plein 6g, voorheen de Stichting Jeugdbelangen Zesgehuchten. Bart organiseerde in het verleden allerlei activiteiten voor jongeren, zoals het jeugdcarnaval, disco- en filmavonden en een kerstmarkt. Nu fungeert hij als gebouwbeheerder van de jeugdsoos, waar veel lokale verenigingen en organisaties gebruik van maken.

2017 - 2023 Voorzitter van de Stichting Geldropse Dorps Quiz, een jaarlijkse pubquiz. Bart organiseerde ook tijdens de coronacrisis een quiz, maar dan digitaal. Daarna blies hij de quiz weer nieuw leven in en hij wierf sponsors. De opbrengst ging naar goede doelen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug