Luister
muziek
20 april 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Terug in de tijd met 'Back to Swingtime' in De Vliegert

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

MIERLO - Op zondag 21 april 2024 wordt Cultureel Ontspanningscentrum De Vliegert in Mierlo omgetoverd tot een plek waar de jaren 60 herleven tijdens het evenement 'Back to Swingtime'. Een heerlijke middag vol nostalgie, waarbij bezoekers kunnen genieten van de swingende muziek en dans van die tijd.

Op het podium staat de vierkoppige formatie genaamd "'t Orkesje", die het publiek moeiteloos meeneemt terug in de tijd met hun repertoire. Daarnaast zijn Toon en Maria, bekend van de dansmarathon van SBS 6 en hun boogie woogie club, aanwezig om het geheel nog kleurrijker te maken.

Deze middag is perfect geschikt om gezellig met familie of vrienden op stap te gaan en samen herinneringen op te halen aan een tijdperk vol swingende muziek en dans.

De deuren openen om 13:30 uur en de toegangsprijs bedraagt €4,00 per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart bij de receptie van De Vliegert of kunnen gereserveerd worden bij Wim van den Biggelaar via 0649685438, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Het is ook mogelijk om kaarten op de dag zelf aan de deur te kopen, maar gezien de populariteit van deze middagen wordt aangeraden om tijdig te reserveren.

Mis deze unieke kans niet om even terug te gaan naar de swingende jaren 60 en regel nu alvast uw kaarten voor 'Back to Swingtime' in De Vliegert, Mierlo.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug