Luister
muziek
20 april 2024 - 08:00
Deel dit artikel:

Try-out van 'Het Kabouterboek' biedt een magische ervaring voor jonge ontdekkers

GELDROP - Op 21 april om 15:00 uur kunnen kinderen tussen 2 en 6 jaar oud zich onderdompelen in de betoverende wereld van kabouters tijdens de try-out van 'Het Kabouterboek'. Deze unieke voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek van Loes Riphagen, belooft een magische ervaring te worden vol avontuur en ontdekkingen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

In 'Het Kabouterboek' ontdek je bijna alles wat er te weten valt over kabouters. Van hun verblijfplaatsen in de stad tot aan hun slimme vermommingstechnieken, de wereld van de kabouters komt tot leven op het podium. Marianne van Houten neemt de jonge kijkers mee op een reis door de kabouterwereld, waarbij ze kunnen ervaren hoe kabouters zingen, ruiken en aanvoelen. Met behulp van een Heel Groot Kabouterboek wordt de fantasie van de kinderen geprikkeld, maar wie weet, misschien is het allemaal wel echt?

De try-out van 'Het Kabouterboek' vindt plaats op 21 april om 15:00 uur in de Weeffabriek Geldrop en duurt 40 minuten. Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,-. Een ideale gelegenheid voor jonge ontdekkers om zich te laten betoveren door de wereld van de kabouters.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug