Luister
muziek
19 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Yellofox

GELDROP - Op zondag 21 april staat Muziekhuis Hofdael in Geldrop in het teken van een bijzonder muzikaal evenement: Muziekcafé met Yellofox. Voor slechts €7,00 ben je van harte welkom om te genieten van de unieke klanken van Yellofox, een band die bekend staat om zijn indie-americana in een heerlijke seventies vibe.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Yellofox weet het publiek te betoveren met prachtige luisterliedjes die moeiteloos worden afgewisseld met opzwepende ritmische songs. Hun muziek weerklinkt de echo van verschillende muziekstijlen, waaronder bluegrass, folk en indiepop. Geïnspireerd door zowel songwriters uit de jaren zestig en zeventig als hedendaagse artiesten, creëert Yellofox een uniek geluid waarin niet-alledaagse instrumenten zoals de cello, viool en contrabas een prominente rol spelen.

Met hun debuutalbum "Tomorrow will be gone, but this is today" uit 2020 en hun recente album "For the Dreamers" laten Marc en Jorieke, het creatieve hart van Yellofox, zien dat ze ware verhalenvertellers zijn. Hun muziek neemt luisteraars mee op een reis door herkenbare menselijke thema's en emoties, variërend van twijfels tot geluk en van verlangen tot verbazing.

Het Muziekcafé met Yellofox vindt plaats in de Grote Spoel van Muziekhuis Hofdael. De entree bedraagt €7,-, maar kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen slechts €5,-. Het optreden begint om 14:30 uur en duurt twee keer drie kwartier.

Mis deze unieke kans niet en laat je betoveren door de betoverende muziek van Yellofox! Dit evenement wordt georganiseerd door Muziekhuis Hofdael. Bekijk voor meer informatie en het volledige programma de website van Muziekhuis Hofdael.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug