Luister
muziek
19 april 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Modelspoorwegliefhebbers opgelet

GELDROP - Op 20 april van 13:00 tot 17:00 uur vindt de Rij- en Testdag plaats op de Britse ModuleBaan (BMB). Een groep enthousiaste modelspoorweghobbyisten uit Nederland en België, met een passie voor Britse en Ierse modeltreinen, komt regelmatig bij elkaar om gezamenlijk met hun treinen te rijden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Elk lid brengt zijn eigen module mee, die samen met keerlussen, bogen en een rangeerterrein één grote modelbaan vormen. Het Britse modelspoor onderscheidt zich door een enorme variëteit aan materieel, tijdperken, landschappen en spoorse thema's. Het moderne modelspoor combineert vakmanschap met hoogwaardige moderne technologie, en is een boeiende kijkervaring voor jong en oud.

Tijdens deze dag zullen de deelnemers hun modules testen en laten rijden. Sommige modules zijn al gereed, terwijl andere nog in opbouw zijn. Maar op alle modules zullen treinen rondrijden.

Ben je geïnteresseerd in modelspoorwegen en wil je deze unieke ervaring meemaken? Kom dan langs op de Rij- en Testdag van de Britse ModuleBaan op 20 april.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug