Luister
muziek
15 mei 2024 - 15:45
Deel dit artikel:

Achtste Beachvolleybaltoernooi Geldrop al bijna volgeboekt

GELDROP - Op 22 en 23 juni 2024 wordt voor de 8e keer het Beachvolleybaltoernooi Geldrop gespeeld. De locatie is dezelfde als vorig jaar, namelijk het parkeerterrein op de Heuvel (Marktplein). Aanvang van de wedstrijden is beide dagen om 12.00 uur.

geldrop-mierlo24
  / Beachvolleybal Geldrop
Advertentie

Er hebben zich inmiddels al 75 teams ingeschreven. Er kunnen maximaal 84 teams meedoen. Op zaterdag worden de teams willekeurig ingedeeld. Op zondag zijn er aparte klassen voor dames, heren en gemengde teams. Ieder team bestaat uit minimaal 4 personen. Op beide dagen zijn er diverse muzikale optredens, die ook doorlopen nadat de wedstrijden zijn afgelopen. Het wedstrijdprogramma duurt beide dagen tot ongeveer 19.00 uur.

Wil je met een team van vrienden, familie of collega’s nog meedoen aan dit gezellige sportevenement? Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni 2024 of zoveel eerder tot het maximum van 84 teams is bereikt.

Inschrijven kan door het formulier op de website van www.beachvolleygeldrop.nl in te vullen. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld van € 125 is betaald.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug