Luister
muziek
9 april 2024 - 14:30
Deel dit artikel:

Vier Koningsdag 2024 in het bruisende hart van Mierlo

MIERLO - Het Oranje Comité Mierlo kondigt met trots aan dat Koningsdag 2024 dit jaar een nieuwe locatie krijgt: het centrum van Mierlo, rondom het sfeervolle Molenplein. In samenwerking met café De Koffer en Eethuis Reintje belooft deze editie een onvergetelijk feest te worden voor alle inwoners van Mierlo en omstreken.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Op zaterdag 27 april, kunnen bezoekers van jong tot oud genieten van een gevarieerd programma boordevol activiteiten en entertainment. Zo staat de traditionele kindermarkt weer op het programma, waar jonge verkopers hun waren aan de man kunnen brengen. Daarnaast is er de populaire kofferbakverkoop, waar koopjesjagers hun hart kunnen ophalen aan unieke vondsten.

Naast de markten is er volop vermaak voor jong en oud, van spannende attracties tot gezellige muziekoptredens. En dat alles te midden van de sfeervolle ambiance van het historische centrum van Mierlo.

Een bijzondere toevoeging aan Koningsdag 2024 is de magische touch van wereldtalent Leo Smetsers uit Oirschot. Zijn indrukwekkende optreden belooft een hoogtepunt te worden van deze feestelijke dag.

Het Oranje Comité Mierlo nodigt iedereen van harte uit om Koningsdag 2024 samen te vieren op deze nieuwe locatie.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug