Luister
muziek
7 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Open dag TML Dommelstreek trekt enthousiaste jonge wielrenners

GELDROP - De open dag van TML Dommelstreek bleek afgelopen zaterdag 6 april een groot succes te zijn. Talloze kinderen kregen voor het eerst de kans om op een wielrenfiets te stappen en beleefden daar enorm veel plezier aan.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - TML Dommelstreek
Advertentie

Het weer werkte mee, met volop zon en aangename warmte, al werd de dag gekenmerkt door een stevige wind. Desondanks lieten de jonge deelnemers zich niet uit het veld slaan en genoten ze volop van het fietsen.

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de jeugdrenners van TML Dommelstreek, die zich actief hebben ingezet om de nieuwe kinderen te begeleiden en enthousiast te maken voor de wielersport. Samen fietsten ze rond, waardoor de nieuwkomers een warm welkom kregen in de club.

Na afloop van de open dag verliep het opruimen vlot en efficiënt, dankzij de inzet van alle aanwezigen. Het gezamenlijke enthousiasme zorgde ervoor dat de klus met plezier werd geklaard.

Al met al kijkt TML Dommelstreek terug op een geslaagde dag, waarbij de passie voor wielrennen met veel nieuwe gezichten werd gedeeld.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug