Luister
muziek
20 april 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Marlon Kicken brengt Getekend naar de Weeffabriek

GELDROP - Marlon Kicken, winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs van de Culture Comedy Award, brengt zijn nieuwste show "Getekend" naar de Weeffabriek in Geldrop op woensdag 15 mei 2024.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Geboren in Willemstad op Curaçao en opgegroeid in Aarle-Rixtel, valt Marlon Kicken op in de cabaretwereld met zijn dreadlocks, zachte 'g' en sterke humor. Ondanks een periode van fysieke tegenslagen staat hij in 2023 weer op de planken met zijn nieuwste show, "Getekend".

De titel van de show heeft verschillende betekenissen. Het getekende portret van Kicken vormt de basis van de cabaretvoorstelling, terwijl hij de afgelopen jaren ook flink door het leven getekend is. Desondanks weet hij nog altijd de humor van die situaties in te zien.

"Getekend" belooft een avond vol zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent te worden. Het publiek zal worden meegenomen op een reis waarin scherpe lijnen van emotie worden getekend in de gezichten van de toeschouwers.

Het optreden vindt plaats in de Weeffabriek, gelegen aan de Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,00. Mis deze kans niet om Marlon Kicken live te zien optreden!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug