Luister
muziek
2 maart 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Grote afvaldump ontdekt bij Windhonden renbaan in Geldrop

GELDROP - In Geldrop is een verontrustende situatie ontstaan nadat een grote hoeveelheid afval werd ontdekt op de parkeerplaats bij de Windhonden renbaan in de Coevering. De stapels afval omvatten een scala aan items, waaronder laminaat, een tweepersoonsbed, ondervloer, hout, plastic, verf, diverse zakken restafval, textiel en zelfs een matras.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De omvang van de dump is zorgwekkend en laat een verontrustend beeld achter. De bandensporen die in het gras te zien zijn, geven aan dat de daders geen moeite hebben gespaard om het afval op deze locatie te storten. De parkeerplaats bij de Windhonden renbaan lijkt te zijn veranderd in een illegale stortplaats, wat niet alleen een gevaar vormt voor het milieu, maar ook voor de openbare veiligheid en gezondheid.

Milieustraat
We hebben in onze gemeente voldoende mogelijkheden om van het afval af te komen. Past het niet in de kliko thuis dan kun je ermee naar de milieustraat. Ieder huishouden heeft een pasje van de milieustraat om toegang te hebben tot de afvalverzamelplaats. Openingstijden van de milieustraat kun je vinden op de website van de gemeente.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug