Luister
muziek
18 februari 2024 - 08:00
Deel dit artikel:

Griezelig Geldrop-Mierlo betovert nieuwe locatie: Winde 3, Spaarpot

GELDROP-MIERLO - In Geldrop-Mierlo heeft de jaarlijkse Griezelig Geldrop-Mierlo zijn intrek genomen op een nieuwe locatie, namelijk Winde 3 op het industrieterrein de Spaarpot. De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om dit griezelige evenement tot een groot succes te maken en met de grote inzet van vele vrijwilligers is dat zeker gelukt.

geldrop-mierlo24
  / Rudi Deinum
  • Beeld - Rudi Deinum
Advertentie

De verhuizing van het evenement naar de nieuwe locatie bleek een schot in de roos te zijn. De sfeervolle omgeving bied de perfecte setting voor een avond vol spanning en sensatie.

Met de grote inzet van vrijwilligers werd de nieuwe locatie omgetoverd tot een angstaanjagend decor. Van spookachtige gangen tot en met duistere kamers, elke hoek van de oude loods ademt de griezelige sfeer uit waar het evenement om bekend staat. De vrijwilligers hebben wekenlang hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen, van angstaanjagende kostuums tot en met lugubere decors.

De bezoekers worden op spectaculaire wijze ondergedompeld in een wereld van horror en spanning. Vanaf het moment dat ze de drempel van de oude loods overstappen worden ze meegezogen in een angstaanjagende ervaring die hun zintuigen op scherp zet. Een bezoek is zeker de moeite waard!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug