Luister
muziek
12 februari 2024 - 14:30
Deel dit artikel:

Carnavalsoptocht in Geldrop

GELDROP - Geldrop maakt zich op voor een bruisende en kleurrijke carnavalsoptocht op dinsdag 13 februari 2024. Bewoners en bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van de prachtige wagens en enthousiaste groepen die door de straten zullen trekken.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De optocht zal om 14:11 uur van start gaan bij het Kastanjehof, waarna deze een route zal volgen via Laan der vier Heemskinderen, Slachthuisstraat, Bogardeind en Langstraat, om uiteindelijk te eindigen op het Horecaplein. Op het plein kunnen feestvierders zich verder vermaken met een luchtkussen en ander entertainment.

Het hoogtepunt van de dag zal plaatsvinden om 16:30 uur bij Kaffee Katoen, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Deelnemers maken kans op verschillende prijzen en er zal ongetwijfeld een feestelijke sfeer hangen terwijl de winnaars worden bekendgemaakt.

Met een mix van creativiteit, enthousiasme en gezelligheid belooft de carnavalsoptocht in Geldrop een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. Dus trek je beste carnavalsoutfit aan en sluit je aan bij de feestelijke stoet door de straten van Geldrop!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug