Luister
muziek
12 Februari 2024 11:30
Deel dit artikel:

Spruwwejagers eren ‘voorzitters’

MIERLO - Het is inmiddels een mooie traditie bij de Mierlose carnavalsvereniging De Spruwwejagers om na de officiële opening van het jaarlijkse carnaval, op carnavalszaterdag 11.11 uur, de jubilarissen te huldigen en eventueel andere leden te eren. Zo ook afgelopen zaterdag 10 februari in residentie de Spruwwekooi van ’t Mierles Huukske.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De jubilaris met 11 jaar lidmaatschap achter zijn naam was Jeroen van Dijk. Sinds acht jaar bestuurslid, waarvan drie jaar secretaris en de afgelopen vier jaar voorzitter. Jubilaris werd voor deze gelegenheid toegesproken door Harold Liebreks, zijn voorganger als voorzitter der Spruwwejagers.

Na de huldiging van Jeroen van Dijk waarbij vanzelfsprekend ook zijn vrouw Maike in de bloemetjes werd gezet werd tot verrassing de ex-voorzitter Harold Liebreks nog een keertje terug geroepen op het podium. Dit keer waren de rollen omgedraaid en werd ex-Prins, ex-Adjudant, ex-voorzitter en inmiddels gebombardeerd tot Hofschenker Harold Liebreks toegesproken door Jeroen van Dijk. Gezien zijn enorme betekenis de afgelopen vijftien jaar voor De Spruwwejagers werd Liebreks onder luid applaus benoemd tot Lid van Verdienste der Spruwwejagers. Een prachtige waardering voor de man die zich samen met enkele andere Spruwwejagers het afgelopen jaar nog bijzonder had ingezet om JCV De Stillekes extra nieuw leven in te blazen, met de hoop en intentie het Jeugdcarnaval in het Mierlose Kersenrijk die plek te geven die de 60-jarige Jeugd Carnavals Vereniging verdient. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug