Luister
muziek
11 februari 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Feestelijke zaterdag bij De Kersepit in Mierlo

MIERLO - De carnavalspret barstte los op zaterdag 10 februari in Mierlo, met een bruisende start bij carnavalsvereniging De Kersepit. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld De Grote Optocht, die dit jaar weer een overvloed aan kleur en vrolijkheid beloofde.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Om 12.00 uur verzamelde Prins Mike I met Vereniging De Kersepit op het Molenplein voor de traditionele vlaggenceremonie. Vervolgens trokken zij naar het startpunt van de optocht bij Brasserie Bruisend, waar om 14.30 uur het startschot klonk. De straten van Mierlo bruisten van energie en feestvreugde terwijl de kleurrijke optocht door de straten trok. Na afloop nodigde De Kersepit iedereen uit om mee te gaan naar de tent op het Molenplein voor de prijsuitreiking, waar DJ Tivwel en de Alpenzusjes voor de muzikale omlijsting zorgden.

Maar het feest was nog lang niet voorbij! Het middagprogramma vloeide naadloos over in de avond, waar zowel in het Kersepitcafé als in de feesttent een spetterend programma op de agenda stond. DJ Tivwel, De Alpenzusjes, Ferry de Lits, de Blue Band en Doe Mar Wa vermaakten het publiek met hun aanstekelijke muziek. Als klap op de vuurpijl, rechtstreeks van de markten in Eindhoven en Breda naar het podium in Mierlo, bliezen de Buren van de Brandweer het dak eraf met hun optreden.

Het werd een onvergetelijke zaterdag vol plezier, muziek en gezelligheid bij carnavalsvereniging De Kersepit. De straten van Mierlo trilden op hun grondvesten terwijl feestvierders in kleurrijke kostuums zich vermaakten. Met nog veel meer festiviteiten in het verschiet, belooft het carnaval in Mierlo dit jaar een spectaculaire viering te worden. Dus trek je carnavalsoutfit aan en sluit je aan bij het feest in Mierlo!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug