Luister
muziek
10 februari 2024 - 19:00
Deel dit artikel:

Mierlo loopt massaal uit voor carnavalsoptocht

MIERLO - Zaterdagmiddag was het een drukte van jewelste in Mierlo. Rijen dik stonden de mensen te kijken naar de optocht die langstrok.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het thema "Wai staon in Vuur en Vlam!" kwam veelvuldig terug, zowel bij de wagens als bij de kleine groepen en de eenlingen. De prinsenwagen van De Kersepitten met Prins Mike stopte op de parkeerplaats voor het voormalige gemeentehuis zodat hij volop kon genieten van de optocht. En genieten....dat deed hij volop! De wagen schudde regelmatig van het springen op de wagen. Alle deelnemers genoten volop van de optocht en voor de kinderen waren er natuurlijk de kersensnoepjes van De Kersepit en de snoepzakken van De Spruwwejagers.

Naast de verschillende prinsenwagens deden onder andere ook de boerenfamilie, de brandweer, Uno Animo en de ontvoerders van de prins mee. Een kleurrijke stoet met de nodige beats, confettie en vooral lachende gezichten zorgden voor een leuke optocht in Mierlo. En de toeschouwers.....die hebben ook volop genoten onder lenteachtige temperaturen en droog weer met een lekker pilsje in de hand. Mierlo heeft zich ondergedompeld in het carnaval. De komende dagen staat er bij de diverse verenigingen ontzettend veel op het programma voor jong en oud.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug