Luister
muziek
12 februari 2024 - 08:00
Deel dit artikel:

Maandag vol kinderplezier en koninklijke bekendmakingen bij De Kersepit in Mierlo

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

MIERLO - Op maandag 12 februari belooft het een dag vol vertier te worden bij carnavalsvereniging De Kersepit in Mierlo.

Vanaf 14.00 uur staat Residentie de Koffer geheel in het teken van de jonge feestvierders. Met een scala aan activiteiten zoals goochelshows, een schminkhoek, een mobiele ballenbak en lekkernijen zoals verse popcorn, chips en suikerspinnen, is er genoeg te beleven. Bovendien kunnen kinderen dansen en springen met niemand minder dan Brandweerman Sam en de helden van Paw Patrol, op de vrolijke klanken van DJ Tim Johnson.

Na de kindermiddag maakt De Kersepit zich op voor een koninklijke bekendmaking: de onthulling van de nieuwe Kersenkoningin en haar hofdames voor het Kersenoogstfeest 2024. Spanning en sensatie alom, terwijl bekende artiesten zoals Rutger van Barneveld en Roy Donders het podium betreden, vergezeld door DJ Tivwel.

Prins Mike I laat het feest niet stoppen en viert vier dagen lang onafgebroken carnaval. Hij hoopt vele feestvierders te mogen begroeten in de gezellige feesttent op het Molenplein, waar het altijd warm en bruisend is. Voor wie liever in een intiemere setting feestviert, biedt het aangrenzende Kersepitcafé de perfecte ambiance.

Kom langs en geniet van een dag vol kinderplezier en koninklijke bekendmakingen bij carnavalsvereniging De Kersepit in Mierlo!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug