Luister
muziek
11 februari 2024 - 08:00
Deel dit artikel:

Feestelijke zondag bij carnavalsvereniging De Kersepit in Mierlo

MIERLO - Op zondag 11 februari staat carnavalsvereniging De Kersepit in Mierlo garant voor een dag vol gezelligheid en vermaak voor jong en oud.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De dag begint traditioneel met de Carnavalsmis om 11.00 uur, waarbij Pastoor Van der Mazen de dienst leidt. Onder zijn toeziend oog zullen bekende meezingers ten gehore worden gebracht door een gelegenheidskoor, begeleid door De Kersenlanders en Wiljan van Gerven. Alle carnavalsverenigingen van Mierlo zijn van harte uitgenodigd, en ook het publiek is welkom om deel te nemen aan dit moment van bezinning en verbroedering.

Voor de jonge feestvierders is er op zondagmiddag vanaf 14.00 uur volop vertier in Residentie de Koffer. Met goochelshows, een schminkhoek, een grote mobiele ballenbak, popcorn, chips, ranjafontein en suikerspinnen belooft het een middag vol plezier te worden. Bovendien komen Brandweerman Sam en de helden van Paw Patrol langs om samen met de kinderen te dansen en te springen op de muziek van DJ Tim Johnson.

Het feest gaat vervolgens naadloos over in de avond, waar DJ Tim Johnson het publiek warmdraait voor optredens van de Zwarte Loonwerker, Wilbert Pigmans en de PartyfrieX. Hits als ‘De Toreador’ en ‘Ik moet Zuipe’ zullen live ten gehore worden gebracht, waardoor de sfeer er gegarandeerd goed in zit. Ook krijgt De Kersepit bezoek van dweilorkest Brusswerruk uit Eindhoven, dat zorgt voor extra gezelligheid en muzikale hoogtepunten.

Het wordt een bruisende zondag vol festiviteiten bij carnavalsvereniging De Kersepit in Mierlo. Kom langs en geniet van een dag vol carnavalsplezier!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug