Luister
muziek
9 januari 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Schaatspret op ondergelopen weiland in Mierlo

MIERLO - Op een ondergelopen weiland in de wijk Luchen in Mierlo waren dinsdagmiddag de eerste kinderen op het ijs te vinden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Lekker glijden op de schoenen, met de slee op het ijs maar ook op schaatsen. Een prachtige blauwe lucht, een zonnetje maar wel een schrale wind al kon dat de schaatspret niet bederven. Uitgelaten genoten de kinderen van het natuurijs. Van schaatsgekte was dinsdag nog niet echt sprake maar dat komt vanzelf want het blijft nog een paar dagen koud.

Woensdagmiddag zijn de kinderen vrij van school dus kan er volop geschaatst worden op ondergelopen weilanden. Geniet nog even van het schaatsplezier want komend weekend zijn de temperaturen weer ruim boven nul!

Ga jij ook schaatsen?
Stuur je leukste schaatsfoto naar de redactie via WhatsApp naar 06-57572676. Misschien win je nog wel een leuke winterse verrassing...

Schaatsen nodig?
Intertoys Heeze heeft vanaf heden ijshockey schaatsen verstelbaar in kindermaten te koop. Ook verhuurschaatsen verkrijgbaar in de maten 28 tot en met 46. Daarnaast heeft de speelgoedwinkel ook glij-ijzers te koop voor de allerkleinsten maar ook ijshockeysticks en pucks. Kortom, voor schaatsen huren of kopen kunt u tijdens openingstijden terecht bij Intertoys Heeze.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug