Luister
muziek
20 november 2023 - 11:30
Deel dit artikel:

Succesvolle Sinterklaasintocht in Mierlo met groots circus spektakel

MIERLO - Inwoners van Mierlo vierde gisteren een memorabele Sinterklaasintocht in Sporthal de Weijer, waar de traditionele rijtoer dit jaar plaatsmaakte voor een adembenemende circusvoorstelling. Met het oog op een bijzonder feestelijk spektakel verzorgde Kindercircus SimSalaBim een betoverende show met maar liefst 25 roetveegpieten, terwijl DéDé Dance het evenement opende met een spectaculair optreden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Rudi Deinum
Advertentie

Burgemeester Jos van Bree, kinderburgemeester Annalot van Neerven en lokale bekendheid Wim van der Linden voegden zich bij de festiviteiten, waarmee ze het feest naar grote hoogten stuwden.

De sporthal opende zijn deuren om 13.15 uur, met DéDé Dance die om 13.30 uur de startbel luidde voor een stroom aan energieke dansmoves. Om 14.00 uur betoverde het circus het publiek met een meeslepende show vol acrobatiek en verrassingen.

Voor de jonge feestgangers was er na de voorstelling de kans om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en een feestelijke snoepzak in ontvangst te nemen. De opkomst was groots en de sfeer magisch, waarmee deze Sinterklaasintocht van 2023 in Mierlo een onvergetelijke herinnering zal blijven voor jong en oud.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug