Luister
muziek
19 november 2023 - 16:00
Deel dit artikel:

Wim Janssen en Johann van den Berg zestig jaar Gildebroeder

MIERLO - In 1963 werden maar liefst vijf leerkrachten van de Mierlose St.Johannesschool gelijktijdig lid van het Mierlose gilde Sint Catharina en Sint Barbara. Zijn volgden het voorbeeld van het toenmalig hoofd van de school Jo van de Kerkhof die al langer te boek stond als Gildebroeder bij het gilde dat volgend jaar maar liefst 550 jaar bestaat. Twee van de vijf, Johann van den Berg en Wim Janssen mogen zich inmiddels diamanten gildebroeder noemen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Zestig jaar lid, een unieke prestatie die het gilde Sint Catharina en Sint Barbara niet ongemerkt voorbij zal laten gaan. Werden de twee jubilarissen afgelopen vrijdag 17 november reeds geëerd door het District Kempenland, en kregen zij beiden de gouden speld met extra versierselen opgespeld door de Raadsheer District Kempenland Job van der Zwan.

Receptie voor diamanten jubilarissen
Zaterdag 26 november zal er in het gildehuis gevestigd aan de Oudvensestraat 9b in Mierlo van 15.00 uur tot 17.00 uur nog een speciale jubileumreceptie plaatsvinden. Ook dan zal er geproost worden op de twee jubilarissen Wim Janssen en Johann van den Berg en zullen de nodige handelingen plaatsvinden om het tweetal te eren voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap bij het gilde dat terecht super trots is met twee van zo’n gildebroeders in hun midden!

Evenals afgelopen vrijdag zullen ook dan de Regerend Deken Ria Overwater en Gildekoning Willem Keeris van het gilde Sint Catharina en Sint Barbara én collega gildebroeder (alsmede Raadsheer District Kempenland) Job van der Zwan aanwezig zijn om het speciale dubbeljubileum extra glans te geven.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug