Luister
muziek
19 November 2023 14:30
Deel dit artikel:

Prins bekendmaking Spruwwejagers

MIERLO - Aanstaande zaterdagavond 25 november zal om klokslag elf over elf de 62ste Prins der Spruwwejagers worden gepresenteerd. Wie o wie zal de opvolger worden van Prins Perry (Tijs) d’n Urste, de Dorstlustige Hoogheid waarvan eerder op de avond samen met zijn Adjudant Marcel Tijs afscheid van zal worden genomen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Marcel van de Spruwwejagers
Advertentie

Al weken gonst het van de geruchten binnen het Mierlose Kersenrijk wie het komend carnavalsseizoen de scepter mag zwaaien bij de club die sinds vorig jaar haar clubhuis heeft in residentie ’t Mierles Huukske, gelegen aan de Vesperstraat 8 te Mierlo.

Het Prinsenbal van De Spruwwejagers zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in aanwezigheid van de bevriende Kersepitten, Houtse Kluppels en de Eindhovense ‘Carnavalsclub der Ambtenaren’, de Dommelkanters, waar niemand minder dan Spruwwejager Karin Joosten als Prinses de scepter zwaait. Het belooft een geweldige avond te worden. Aanvang 20.30 uur, gratis entree, én muziek van Hans d’n Brabander.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten wie de nieuwe Prins der Spruwwejagers gaat worden heeft de Prinsencommissie van de Spruwwejagers de afgelopen weken een elftal tips vrijgegeven.
1) Elf staat bij hem centraal
2) Je komt hem op de snelweg tegen
3) Gaat hij al regelmatig over de tong?
4) Het was een kwestie van geduld
5) Blond had al vroeg de overhand
6) Hij leidt alles in goede banen
7) Het was een tandje bijzetten
8) Het was voor hem een non issue
9) Zo zie je maar alle wijzen komen uit het Oosten
10) Hij wordt niet graag getackeld
11) Het einde was voor hem het begin

Prinsreceptie
Zoals een goede traditie bij de Mierlose Spruwwejagers zal de nieuwe Prins en zijn Adjudant half januari een prinsreceptie krijgen aangeboden. Om precies te zijn op zondag 14 januari 2024 in residentie ’t Mierles Huukske, Vesperstraat 8 te Mierlo. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug