Luister
muziek
19 November 2023 17:30
Deel dit artikel:

Sinterklaaskasteel Geldrop feestelijk verlicht

GELDROP - Zie de maan schijnt door de bomen, maar niet alleen de maan! Tijdens het weekend van Sinterklaaskasteel Geldrop op 25 en 26 november zal het kasteel baden in mooie, sprookjesachtige kleuren! Het prachtige park en het mooi aangelichte kasteel zullen zeker zorgen voor een feeërieke sfeer, die past bij het mooiste feest van het jaar.

geldrop-mierlo24
  / Redactie Geldrop-Mierlo
Advertentie

Avondbezoekjes
Die sfeer proef je natuurlijk het beste in het donker! En laten er nu net in die tijdsloten nog wat kaartjes beschikbaar zijn! Dus mensen die willen zien hoe het Sinterklaaskasteel Geldrop er ook van de buitenkant gekleurd opstaat, kunnen nog terecht! Ga snel naar www.sinterklaaskasteelgeldrop.nl/tickets en zorg dat je erbij bent!

Stichting Bolivia Komité Geldrop en huisbezoeken
Kan je niet komen maar wil je de Sint toch graag ontmoeten? Ga dan naar https://www.boliviacomite.nl voor een bezoek aan huis, school of bedrijf. Alle opbrengsten van het Sinterklaaskasteel Geldrop zijn bestemd voor Stichting Bolivia Komité Geldrop, die kansarme jongeren in Latijns Amerika in de gelegenheid stelt om een studie te volgen, waardoor hun leefomstandigheden en die van hun omgeving zeker zal verbeteren.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug