Luister
muziek
19 november 2023 - 11:30
Deel dit artikel:

Javier Guzman neemt je mee op zijn theatrale rit in 'Laatste Wissel'

GELDROP - Op woensdag 22 november 2023 vindt in de Weeffabriek, gelegen aan de Molenstraat 23 in Geldrop, een intrigerende voorstelling plaats. Javier Guzman, de geprezen cabaretier, brengt zijn show 'Laatste Wissel' ten tonele. Een avond die belooft te ontrafelen wat er schuilgaat achter de raadselachtige tekst die velen bekend voorkomt maar weinig duidelijkheid biedt.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Javier Guzman staat bekend om zijn diepgaande en humoristische kijk op het leven, en 'Laatste Wissel' belooft niet anders te zijn. Zijn benadering van deze bekende tekst zal ongetwijfeld inzicht geven in betekenissen die voorheen verborgen bleven.

De algemene tekst die velen wellicht herkennen, roept meer vragen op dan antwoorden. Wat bedoelt Javier precies met deze standaard zinnen? Dat is de uitdaging die hij jou voorlegt tijdens deze voorstelling. Verwacht een avond vol onthullingen, humor en verrassingen terwijl Javier Guzman je meeneemt op zijn eigenzinnige en boeiende theatrale rit.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug