Luister
muziek
25 oktober 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Sinterklaas intocht in Geldrop

GELDROP - Bereid je voor op een magische dag, want Sinterklaas komt weer aan in Geldrop en hij brengt een boot vol vrolijke pieten met zich mee! Het wordt een geweldig feest, en iedereen is van harte uitgenodigd om samen met Sinterklaas en zijn pieten van het spektakel te genieten.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De aankomst van Sinterklaas staat gepland om 13:45 uur in de haven van Hulst. En zoals altijd komt hij niet alleen; hij wordt vergezeld door een boot vol enthousiaste pieten. Danspieten, strooipieten, abseilpieten (die een spectaculaire show vanaf de Brigidakerk zullen geven) en zelfs brandweerpieten maken deel uit van deze feestelijke optocht. Ze kijken er reikhalzend naar uit om alle kinderen en ouders te begroeten die aanwezig zullen zijn in de haven van Hulst.

Rond 14:45 uur begint Sinterklaas aan zijn tocht door Geldrop. De route begint bij de Hulsterbrug op Hulst en vervolgt zich via de Heibeekstraat, Beneden Beekloop, Eindhovenseweg, Willem Alexanderlaan, Wilhelminalaan, Stationsstraat, Nieuwendijk, Achter de Kerk, Jan van Geldropstraat, Mierloseweg, Hofstraat en eindigt op het Horecaplein rond 16:30 uur.

Samen met Sinterklaas en zijn pieten gaan we er een groots kinderfeest van maken! Mis deze betoverende dag niet en kom op zondag 19 november naar Geldrop om de Sinterklaas intocht te beleven.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug