Luister
muziek
17 september 2023 - 08:00
Deel dit artikel:

Freedom Run – Liberty Loop zondag 17 september

GELDROP - Op zondag 17 september vindt de Freedom Run – Liberty Loop 2023 plaats, een recreatieve loop die de deelnemers de kans biedt om in de voetsporen van bevrijders te treden. Het evenement vindt plaats bij de Weeffabriek in Geldrop, gelegen aan de Molenstraat 23.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Dit jaar is de loop vernoemd naar de bekende veteranen Ken, Denys, Bill, Joe en Armando. De Freedom Run omvat vier afstanden, waaronder de kinderloop (1/2 en 1 Mile), die om 10:30 uur van start gaat, gevolgd door de 10, 8 en 4 Miles vanaf 11:00 uur.

De Freedom Run - Liberty Loop 2023 heeft dit jaar een bijzondere betekenis, want het zal een eerbetoon zijn aan de onlangs overleden Joe Cattini. De titel van dit jaar is dan ook 'A tribute to Joe Cattini'. Als deelnemer aan deze bijzondere loop, stap je niet alleen in de schoenen van alle bevrijders, maar speciaal in die van Joe Cattini, wiens nalatenschap en moed worden geëerd.

Hoewel de inschrijving voor deelnemers helaas gesloten is, is er nog steeds een manier om betrokken te zijn. Iedereen is van harte welkom om de lopers aan te moedigen en hen te steunen terwijl ze de uitdaging aangaan en een eerbetoon brengen aan degenen die ons de vrijheid hebben gegeven die we vandaag de dag koesteren.

Kom op zondag 17 september naar de Weeffabriek en moedig de deelnemers aan terwijl ze de Freedom Run – Liberty Loop 2023 lopen. Het wordt een dag vol eerbetoon en inspiratie ter herinnering aan Joe Cattini en alle bevrijders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Weeffabriek via hun website of per e-mail.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug