Luister
muziek
16 september 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Daria van den Bercken in Kasteel Geldrop

GELDROP - Op zondag 17 september 2023 wordt Kasteel Geldrop het decor van een magistraal pianospel dat je niet mag missen. Daria van den Bercken, een meesterlijke pianiste, zal het podium betreden en je betoveren met haar virtuoze klanken. Bereid je voor op een adembenemende reis waarin de piano tot leven komt onder haar vingers, en haar muziek je ziel zal raken en je hart zal veroveren.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Daria van den Bercken staat bekend om haar uitzonderlijke talent en passie voor de piano. Tijdens dit concert zal ze werken van enkele van de grootste componisten uitvoeren, waaronder Georg Friedrich Händel, Sergej Rachmaninov, Franz Liszt, Claude Debussy, François Couperin en Ludwig van Beethoven. Deze diverse selectie van stukken belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van klassieke muziek.

Het concert vindt plaats op het prachtige Landgoed Kasteel Geldrop, gelegen aan de Mierloseweg 1, 5662 KA Geldrop. De betoverende muzikale reis begint om 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Kaartjes voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar voor €21,00 voor volwassenen en slechts €8,00 voor jongeren tot en met 18 jaar. Dit is een kans om te genieten van een muzikaal spektakel dat je zeker zal inspireren.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug