Luister
muziek
5 juni 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Zonnig Hooipop was weer gezellig druk

GELDROP - Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Hooipop Buurtfestival plaats in de wijken Hulst en Skandia, en het was een groot succes. Onder een stralende zon kwamen mensen in groten getale samen om te genieten van een dag vol muziek, activiteiten en gezelligheid.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Rudi Deinum
Advertentie

Het Hooipop Buurtfestival, oorspronkelijk opgezet door en voor de bewoners van deze wijken, verwelkomde dit jaar ook weer bezoekers van buitenaf. De inclusieve sfeer maakte het een feestelijke gelegenheid voor iedereen. Van jong tot oud, er was voor elk wat wils.

Een van de hoogtepunten van het festival waren de live optredens van verschillende coverbands. Het publiek danste en zong mee op bekende hits en genoot van de energieke sfeer die de bands creëerden. De muziek bracht mensen samen en zorgde voor een onvergetelijke dag vol entertainment.

Naast de livemuziek was er ook een uitgebreide rommelmarkt waar bezoekers koopjes konden scoren. Er waren diverse springkussens waar kinderen naar hartenlust konden spelen en zich uitleven. Voor de avonturiers was er boogschieten en een klimwand waar ze hun vaardigheden konden testen. En natuurlijk was er een ruime keuze aan heerlijk eten en drinken, variërend van een gezellige bar tot een frietkraam en zelfs een pizzawagen.

De sfeer op het Hooipop Buurtfestival was warm, gastvrij en ontspannen. Mensen kwamen samen, maakten nieuwe vrienden en genoten van elkaars gezelschap.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug