Luister
muziek
4 juni 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Filmvertoning 'Un Beau Matin' tijdens het Franse Weekend in de Weeffabriek

GELDROP - Het Franse weekend in de Weeffabriek biedt dit jaar niet alleen muzikale en culturele hoogtepunten, maar ook een bijzondere filmvertoning van 'Un Beau Matin'. Laat je meevoeren door dit meeslepende verhaal dat zich afspeelt in Frankrijk en dat je op vrijdag 9 juni 2023 kunt ervaren in de sfeervolle omgeving van de Weeffabriek.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

'Un Beau Matin' vertelt het aangrijpende verhaal van Sandra, die regelmatig haar vader Georg bezoekt, die lijdt aan een neurodegeneratieve ziekte. Tijdens haar zoektocht naar een geschikte zorginstelling voor haar vader, komt ze onverwachts haar oude vriend Clément tegen, met wie ze het contact was verloren. Ondanks dat Clément een relatie heeft, ontstaat er tussen Sandra en Clément een onvoorspelbare affaire die hun levens op zijn kop zet.

De film belicht op indringende wijze de complexiteit van menselijke relaties en de emotionele uitdagingen waarmee Sandra wordt geconfronteerd. 'Un Beau Matin' laat zien hoe liefde, verantwoordelijkheid en verlangen naar menselijk contact elkaar kunnen verstrengelen, zelfs in de meest moeilijke tijden.

De filmvertoning van 'Un Beau Matin' vindt plaats op vrijdag 9 juni 2023 in de sfeervolle omgeving van de Weeffabriek. Kom en geniet van deze unieke kans om deze meeslepende film te ervaren. De vertoning begint om 20.30 uur en duurt tot 22.30 uur. De kosten voor deze film bedragen €7,00.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug