Luister
muziek
4 juni 2023 - 08:00
Deel dit artikel:

Geniet van Franse jazz in het Foyercafé tijdens het Franse Weekend

GELDROP - Parijs, de stad van de liefde, de kunst en natuurlijk de jazz. Op vrijdag 9 juni 2023 wordt er in Foyercafé een speciaal Frans jazzweekend georganiseerd. Dit evenement brengt een eerbetoon aan de rijke jazztraditie van Parijs, waarbij de stad en haar muzikale erfgoed centraal staan. Kom en laat je betoveren door de klanken van de jazz en de charme van Frankrijk!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Parijs heeft altijd een speciale band gehad met jazz. Het is een stad die jazzcomponisten inspireert en waar Amerikaanse muzikanten chansons coveren. Bovendien heeft Parijs jazzmuzikanten als Sidney Bechet verwelkomd en zelfs voortgebracht. Deze avond wordt een ode gebracht aan de jazzstad Parijs met een selectie van jazzstandards die op de een of andere manier verbonden zijn met La Douce France.

Het programma wordt verzorgd door getalenteerde muzikanten die de sfeer en de essentie van de jazz perfect weten te vangen. Martien Tielemans op gitaar, Jose Baars op contrabas, Manfred Dikkers op drums en Hans Loeffen op tenor- en sopraansaxofoon zullen je meenemen op een muzikale reis door de straten van Parijs.

Het Frans jazzweekend vindt plaats op vrijdag 9 juni 2023 in Foyercafé. De muziek begint om 20.30 uur en duurt tot 22.30 uur. Het beste van alles is dat de toegang gratis is, dus je kunt genieten van een avond vol prachtige muziek zonder dat het je een cent kost.

Dit evenement is een uitgelezen kans om je onder te dompelen in de betoverende wereld van jazz en de Franse cultuur. Laat je meevoeren op de klanken van de saxofoon, de ritmes van de contrabas en de virtuositeit van de gitaar. Sluit je aan bij andere muziekliefhebbers en geniet van een unieke avond in de sfeervolle ambiance van Foyercafé.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug