Luister
muziek
4 juni 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Geldrop maakt zich klaar voor de jaarlijkse avondvierdaagse

GELDROP - Het is bijna zover! Tussen 6 en 9 juni staat Geldrop weer in het teken van de jaarlijkse avondvierdaagse. Dit populaire evenement trekt jaarlijks vele deelnemers, jong en oud, die enthousiast de straten van Geldrop verkennen tijdens vier gezellige avonden. Of je nu wilt meelopen of als vrijwilliger wilt bijdragen, er is nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen aan dit gemeenschapsevenement. Dus trek je wandelschoenen aan en sluit je aan bij de avondvierdaagse in Geldrop!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De avondvierdaagse in Geldrop biedt deelnemers de keuze uit drie routes: 4 kilometer, 6 kilometer en 8 kilometer. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling met familie en vrienden, er is voor ieder wat wils. De routes zijn zorgvuldig samengesteld om je langs de mooiste plekjes van Geldrop te leiden, terwijl je onderweg kunt genieten van de gezellige sfeer.

Inschrijven voor de avondvierdaagse is nog steeds mogelijk. Of je nu als individu wilt deelnemen of als onderdeel van een groep, je bent van harte welkom. De kosten voor deelname bedragen €4,00 inclusief een medaille en €2,50 zonder medaille. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je gezondheid te bevorderen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving van Geldrop.

Naast de deelnemers zijn er ook vrijwilligers nodig om de avondvierdaagse tot een succes te maken. Als vrijwilliger kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het evenement door te helpen bij de organisatie, het begeleiden van de wandelaars of het bieden van ondersteuning op verschillende locaties. Het is een geweldige manier om betrokken te zijn bij de gemeenschap en een positieve impact te hebben op het welzijn van anderen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug