Luister
muziek
3 juni 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

De Speel-O-Theek biedt boeiende mogelijkheden voor vrijwilligers

GELDROP - Ben je op zoek naar een boeiende en flexibele vrijwilligersfunctie? De Speel-O-Theek heeft vacatures en nodigt geïnteresseerden uit om deel uit te maken van hun team. Met slechts enkele uren per maand biedt deze kans de perfecte balans tussen vrijwilligerswerk en andere verplichtingen. Bovendien is het meenemen van kinderen geen probleem, en profiteren vrijwilligers van een gratis lidmaatschap bij de Speel-O-Theek.

Artikel: De Speel-O-Theek, een bruisende organisatie die speelgoed uitleent aan kinderen, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij hun team. Met een flexibel aantal vrijwilligersuren per maand, biedt deze functie een ideale gelegenheid om vrijwilligerswerk te combineren met andere verplichtingen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Een van de aantrekkelijke aspecten van vrijwilligerswerk bij de Speel-O-Theek is dat kinderen gewoon mee kunnen worden genomen tijdens de werkuren. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor ouders en verzorgers die graag betrokken willen blijven bij hun kinderen terwijl ze waardevol vrijwilligerswerk verrichten.

Als extra voordeel genieten vrijwilligers van een gratis lidmaatschap bij de Speel-O-Theek. Dit stelt hen in staat om te profiteren van een breed scala aan speelgoed voor hun eigen kinderen en om advies en ondersteuning te ontvangen van ervaren medewerkers.

Wil je meer weten over deze boeiende mogelijkheid om als vrijwilliger bij de Speel-O-Theek aan de slag te gaan? Aarzel niet om contact op te nemen met een van hun medewerkers. Meer informatie is te vinden op hun website: www.speelotheek-geldrop.nl. Ook kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar speelotheekgeldrop@hotmail.com of bellen naar 0651395361.

De Speel-O-Theek kijkt ernaar uit om nieuwe vrijwilligers te verwelkomen en samen te werken aan het stimuleren van spel en creativiteit bij kinderen in de omgeving. Sluit je aan bij dit dynamische team en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in het leven van jonge kinderen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug