Luister
muziek
1 juni 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Waterdiertjes ontdekken in de IVN-tuin op zondag 4 juni

MIERLO - De week van 4 juni is ook dit jaar weer de week van de landelijke slootjesdagen. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen onder begeleiding van een familielid of kennis met schepnetjes aan de gang in de IVN-vijver gelegen aan de Goorsedijk 1 in Mierlo. Onze IVN-gidsen kijken ook met je mee en zullen verdere uitleg geven.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Tijdelijk gaan de geschepte diertjes in een glazen bak zodat ze goed zichtbaar zijn. De kinderen kunnen dan aan de hand van opzoekkaarten de namen proberen te vinden.

Er zijn ook opzoekkaarten voor de planten in en om het water. Tijdstip zondagmiddag 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Meer info kun je vinden op de IVN-website van IVN Mierlo.

Over IVN
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug