Luister
muziek
29 maart 2023 - 12:00
Deel dit artikel:

The Kids Voice

GELDROP - Zondag 2 april is een groot feestdag voor kinderen. Er zijn allerlei leuke activiteiten te beleven in de Weeffabriek. Alle activiteiten in de middag zijn gratis. Maar stiekem wordt er achter de schermen al flink gewerkt aan een gave show. Er zijn twintig kinderen vanuit verschillende basisscholen (en voortgezet onderwijs) uit Geldrop-Mierlo bezig, om een top prestatie neer te zetten.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Zondagmiddag om 16uur start de show/talentenjacht “THE KIDS VOICE” van “Stichting Audrey Smits Music.” De kinderen zijn al weken bezig met het oefenen van de liedjes, dansjes, de zenuwen onder controle krijgen, en ga zo maar door. Voor veel deelnemers is het zelfs de allereerste keer dat ze op een podium staan. Het zou dus ook super super super gaaf zijn als de ze kunnen optreden voor een volle zaal vol enthousiast publiek. Welke artiest of welke kind wil dat nou niet?

Dus wil je de dag leuk afsluiten, of ben je overdag druk maar kun je wel om 16u komen, reserveer dan snel een ticket en kom de sterren aanmoedigen op zondagmiddag 2 april 16.00 in de grote theaterzaal van de week fabriek. De show is leuk voor jong & oud!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug