Luister
muziek
30 januari 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Ruim 700 bezoekers bij 10e Groenrijk 'Kunstenaars tussen het Groen'

GELDROP - Zondag 29 januari werd voor de tiende keer 'Kunstenaars tussen het groen' georganiseerd bij Groenrijk in Geldrop. De jubileumeditie was drukker dan ooit tevoren. Met ruim 700 bezoekers gaat deze de boeken in als druk, sfeervol, gezellig en vooral kunstzinnig.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

"Ik ben ontzettend trots dat we dit weer mogen organiseren. Tussen de kunstenaars en het groen lopen de klanten te genieten van al het moois. Ook ben ik trots dat wethouder Frans Stravers er is. De januari-editie is altijd de expositie met de kunstenaars, de schilders en vandaag zijn er maar liefst twaalf waaronder De Wiele."

Wethouder Frans Stravers had ook een mooi openingswoord. "Het is fantastisch dat dit al 10 jaar bestaat. Ik heb duurzaamheid en economie in mijn portefeuille en dat sluit perfect aan hierbij. Samen met Groenrijk gaan we meedoen aan het nationaal kampioenschap tegelwippen, meer groen dus! De Wiele zijn ook hier aanwezig en dit draagt bij aan talentontwikkeling en dat zie ik gebeuren. De natuur en het groen zijn vaak inspiratie voor kunstenaars dus is dit een mooie plek voor het evenement."

De wethouder gaf een bloemetje aan kunstschilder Jos Leurs als symbolische opening van deze jubileumeditie. Er waren hapjes en drankjes, een wijnproeverij en Le Jazz zorgde voor de muzikale omlijsting. De bezoekers waren vol lof over de werken en de kunstenaars die allemaal makkelijk benaderbaar waren. Het was een meer dan geslaagde zondagmiddag bij Groenrijk Geldrop. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug