Luister
Live
24 januari 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Hoofdrol voor tonproaters tijdens Spruwwezwets

MIERLO - Het was zondagmiddag in het Mierlose Patronaat weer eens zo’n middagje waarbij de lachspieren van de bezoekers van de Spruwwezwets flink wat overwerk maakten. Verantwoordelijk tijdens de geslaagde amusementsmiddag, georganiseerd door carnavalsvereniging De Spruwwejagers waren vooral de vier tonproaters.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Stuk voor stuk presenteerden Dirk Kouwenberg, Freddy van den Elzen, Tom van Osch en Rob van Elst een super buut als respectievelijk Roodkapje, Schoolmeester Buis, bruid en Dik met de ‘Bukkutlist’. Mede met dank aan ‘Jan Publiek’ waarvan sommigen onbewust een hoofdrolletje voor zich opeisten. Ook de burgemeester van de gemeente Geldrop Mierlo de heer Jos van Bree kwam meer dan eens ter sprake tijdens het slap gezever van genoemd viertal in de ton. Niet dat hij dit erg vond want als echte carnavalsliefhebber weet hij als geen ander dat een plekje op de eerste rij tijdens een zwetsmiddag je al snel ongevraagd een gespreksonderwerp kunt zijn.

Tijdens de geslaagde middag, die onder leiding stond van Prins Perry d’n Urste der Spruwwejagers, waren er ook optredens van de dansmariekes van De Spruwwejagers en de Helmondse amusementsgroep De Skoepies.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug