Luister
muziek
23 januari 2023 - 12:00
Deel dit artikel:

Mifano wint verdiend van Eli

MIERLO - Mifano 1 mocht zondag 22 januari onder winterse omstandigheden aantreden tegen Eli. Een lastige tegenstander op voorhand. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Mifano begon goed aan de wedstrijd en er werd fel druk gezet vooruit. Na een klein kwartier spelen was de eerste kans voor Mifano. Na een goede steekpass van Bram Ernest in de richting van Rowan Verberne, kon de bal na een voorzet net niet afgewerkt worden door Niels Couwenberg. Mifano kwam na een half uur spelen verdiend op voorsprong. Een schot van Rowan Verberne belandde eerst nog op de paal, maar na een voorzet kon uit de kluts Gijs Abels de bal binnen koppen. Nog geen 5 minuten later was daar ook al de 2-0 voor Mifano. Een zuiver afstandsschot van Niels Couwenberg zorgde voor de ruimere voorsprong. Eli had nog niet veel laten zien maar kwam net voor rust toch terug in de wedstrijd. Uit een corner was het Lex Hollanders die de bal binnen kon koppen. 

Na de rust waren er nog her en der wat kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. De scheidsrechter liet vrij lang door spelen waardoor het nog even spannend werd, maar uiteindelijk won Mifano verdiend deze wedstrijd van Eli.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug