Luister
Live
24 januari 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Geldrop-Mierlo24 zoekt schrijvers en verslaggevers

GELDROP-MIERLO - Vind je het leuk om op vrijwillige basis verhalen te schrijven en wil je graag dieper in Geldropse en Mierlose verhalen duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Geldrop-Mierlo24 groeit snel. Om nóg meer uit onze gemeente en al het nieuws te halen, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te schrijven voor ons platform.

Je gaat dan op vrijwillige basis schrijven over datgene wat jij leuk vindt. Dat kan gaan over je buurman met een bijzondere hobby, een sporter uit onze gemeente of een interessante onderneming. Als jij het maar leuk vindt om te doen.

Jou laten groeien
Daarbij ondersteunt de redactie je waar nodig. Zo denken we mee over onderwerpen waarover je zou kunnen schrijven en reflecteren we op je aangeleverde stukken, om je zo te laten groeien. Het is namelijk helemaal niet per se nodig dat je al vlekkeloos schrijft. Wij zetten erop in om jou te laten leren en groeien in het schrijversvak. Een achtergrond in de journalistiek of communicatie is dus niet nodig.

Wat bieden we:
- Een professionele hoofdredactie die jou helpt
- Vrijheid! Je bepaalt zelf waar je over schrijft en wanneer je dat doet
- Een breed platform met een app, website en social media

Mailen
Heb je interesse? Stuur dan je een motivatie naar redactie@geldrop-mierlo24.nl
Mocht je iemand kennen die geknipt is voor deze vrijwillige functie. Tip diegene dan en laat hem of haar naar ons mailen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug