Luister
muziek
29 november 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Huisarts Collignon neemt na twintig jaar afscheid

MIERLO - Na twintig jaar huisarts te zijn geweest in het Brabantse dorp Mierlo is het einde voor Robbert Collignon in zicht. Hij stopt als huisarts. Enige tijd geleden vertelde Collignon bij de talkshow OP1 dat hij eigenlijk helemaal niet wilde stoppen maar dat hij niet meer genoeg voldoening krijgt van zijn vak als huisarts en daarom besloten heeft om te stoppen ondanks het dubbele gevoel wat hij erdoor heeft. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Lies Metternich
Advertentie

Per 1 december neemt Norbert Hoefnagels het stokje over van Robbert Collignon. Op woensdag 30 november is er een afscheidsreceptie waarvoor alle patiënten een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben. 

Norbert Hoefnagels is opgeleid als huisarts in Groningen waar hij ook een aantal jaar als huisarts actief is geweest. Na zijn verhuizing met zijn gezin naar Nuenen is hij als waarnemend huisarts actief betrokken in Huisartsenpraktijk Mierlo. Met het vertrek van Robbert Collignon neemt hij het praktijkhouderschap in Mierlo over. ''Ik heb ontzettend veel zin om mij in het mooie Mierlo in te gaan zetten voor de voortzetting van goede huisartsenzorg!''. 

Wij wensen Robbert Collignon het allerbeste in de toekomst en Norbert Hoefnagels heel veel succes in zijn nieuwe rol in Mierlo. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug