Luister
Live
24 november 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Een gezond cadeau dat gun je iedereen

GELDROP-MIERLO - Iedereen wil graag een zo goed mogelijke gezondheid hebben. Dat gaat niet vanzelf. Daarom dat de huisarts regelmatig het advies geeft om wat te doen aan je leefstijl. Maar hoe dan…?

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Al jarenlang is Jeanne van de Loo-Willems actief vanuit haar Praktijk GoedGewicht in Heeze. In positieve coaching op voeding-bewegen-gezonde gedachten. Zij heeft haar 20 jaren coaching naar een gezondere leefstijl beschreven in haar boek “Nooit meer lijnen”.

Wout Delen, eigenaar MyNextLevel Mindcoaching Geldrop, heeft het boek als geschenk voor zijn klanten. “Het boek is een standaard voor leefstijlcoaches. Dankzij dit boek voorkom je terugval in je oude gedrag. En het staat boordevol praktische informatie. Zodat je blijft bewegen. Ik beveel dit boek warm aan. Kopen is de eerste stap naar jouw gezondere leefstijl”

Je leest hoe je praktisch van ongezond naar gezond eten kunt gaan. Van te veel zitten naar meer bewegen. Ook hoe jij zelf je eetgedrag aan kunt pakken. Dit alles met praktische tips. En als laatste hoe je rust kunt krijgen in je hoofd. Hoe fijn is dat.

Met dit werkboek kun je in kleine stapjes in de goede richting bewegen. En dan lukt het ook. Sterker nog, Jeanne neemt je met haar plezierige schrijfstijl mee in haar enthousiasme om het als cadeau te geven aan jezelf of aan een ander. Je wenst en gunt jezelf of de andere daarmee een vitaal leven toe. Dat is een cadeau uit het hart. Zeker voor de komende feestdagen!

Het boek van Jeanne is verkrijgbaar bij boekhandel v Grinsven Geldrop, Bruna Geldrop, Bruna Mierlo en Lektura Heeze.

Meer informatie hierover of wil je graag een afspraak maken?
Jeanne van de Loo Praktijk Goedgewicht tel: 06-33834252 of www.goedgewicht.eu
Wout Delen MyNextlevel Mindcoaching tel: 06-23405525 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug