Luister
Live
23 november 2022 - 12:00
Deel dit artikel:

Nieuwe blog van Mierlose Kaya vanuit Ecuador

MIERLO - ''Een tijd geleden dat ik geschreven heb, maar er is een hoop gebeurd in de tussentijd. We hebben een nieuwe baby wolaap en voor de eerste keer een baby reuzenmiereneter. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Toen hij binnenkwam was hij nog erg jong en waren zijn klauwen nog niet zo sterk, maar nu heeft hij al een aantal mensen opengekrast. Omdat het nog een baby is, wordt hij iedere dag door iemand naar nieuwe plekken gedragen, waar hij zijn foerageer kunsten kan verbeteren. Normaal gesproken zou hij op de rug van zijn moeder rijden en alleen daar vanaf gaan als hij lekkere mieren ruikt. Dit wordt dus een beetje lastiger nu dat hij groter wordt en hij zelfs een gat in zijn warme kruik heeft gemaakt. We moeten dus iedere dag erop uit met dubbele lagen kleding aan en handschoenen. 

Daarnaast hebben we dus ook een nieuwe baby wolaap, die geëlektrocuteerd werd door een baby monitor te bijten. Gelukkig gaat het met haar steeds beter en groeit ze goed! Er is een heleboel gebeurd in de tussentijd, dus de andere verhalen bewaar ik voor de volgende blog!''

Groetjes,

Kaya

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug