Luister
muziek
28 september 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Vernieuwing waterleidingen in Geldrop

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

GELDROP - Vanaf 4 oktober 2022 vernieuwt Brabant Water de waterleidingen in de: gehele Sluisstraat en gedeeltelijk in de Willem van Gendtstraat, Jan van Galenstraat, Jan Evertsenstraat, Karel Doormanstraat, Adriaen Bankertstraat, Jan van Amstelstraat, Van Alemondestraat, Piet Heinstraat, Kortenaerstraat, Admiraal de Ruijterstraat, Maarten Trompstraat en Jacob van Wassenaarstraat, Van Gennipstraat, Pessershof, Goorstraat, Baron van Tuyll van Serooskerkenstraat, De Raadstraat en Terborgstraat.

Wat merkt u er thuis van?
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Wij zorgen ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor onze werkzaamheden. Moeten we wel bij u in huis aan de leiding werken? Dan maken wij op tijd een afspraak.

Overlast op straat
Tijdens de werkzaamheden moeten we de straat openbreken. Uw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. Wij herstellen het straatwerk steeds zo snel mogelijk.

Meer informatie
Woont u in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvangt u een persoonlijke brief, met meer informatie over de werkzaamheden. U kunt ook kijken op www.brabantwater.nl/vernieuwingleidingnet

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug