Luister
muziek
21 september 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Kunst & een te gekke MEET & GREET bij SHE Art Gallery

NUENEN - SHE Art Gallery viert het kunstseizoen met al haar klanten, kunstenaars, belangstellenden en vrienden van de galerie! Zondagmiddag 25 september is het tijd voor een gezellig feestje, met z’n allen! Of zoals in Brabant MEZZENALLE.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

SHE Art Kunstenaars komen deze feestzondag bij SHE Art Gallery voor een Meet & Greet met iedereen die langskomt. Een gezellige middag tussen de kunst, met een muziekje en een hapje en een drankje erbij.

En om alles nog gezelliger te maken schenkt Brouwerij De Graas deze middag voor wie dat wil, doorlopend een mini bierproeverij van 3 nieuwe Graas specials, waaronder de heerlijke nieuwe ‘Hoe doe de Gij da!’ Blond bier.

Jullie zijn van harte uitgenodigd, om dit feestje te komen vieren op zondag 25 september van 13.00 tot 17.00 uur.

En wat een selectie kunst (en kunstenaars) hebben ze, apetrots dat ze al deze gevestigde Nederlandse kunst van DEZE EEUW in huis hebben, in diverse stijlen en materialen! Er valt veel nieuws te ontdekken, ook kunst van nieuwe kunstenaars zoals Mariska Teeuwen, Stef van Strij, Gert Kist etc..

En uiteraard onze bekende kunstenaars zoals Elke Meulendijks, Mainkunstenaars, Yvonne Jochems, Bas Berkelmans, Bart van der Voort en Cynthia Vandanbor en nog veel meer.

Welke kunstenaars er allemaal komen maakt SHE Art Gallery komende weken bekend op hun websitepagina: www.sheartgallery.com/agenda

SHE Art Gallery

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug