Luister
muziek
24 september 2022 - 19:30
Deel dit artikel:

Foto van de dag 23 september

GELDROP-MIERLO - Onze redactie krijgt veel foto's binnen en het is mooi om te zien wat men zoal fotografeert maar vooral hoe mooi onze gemeente eigenlijk is. Foto's ieder met een eigen verhaal! We krijgen heel veel prachtige natuurfoto's binnen maar het mogen natuurlijk allerlei foto's zijn van bijvoorbeeld het bouwen van de carnavalswagen, je huisdier of een mooi gebouw uit onze gemeente.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

23 september
Ook vandaag is de 'Foto van de dag' weer een plaatje. De foto is gemaakt door Suzanne van Heuven, ''Drukte in de tuin''. Dankjewel voor het insturen van deze leuke foto. Dit is de foto van de dag. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website en gratis app van Geldrop-Mierlo24 of op de sociale mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Wat gaan we doen
Het hele jaar gaan we dagelijks een foto plaatsen ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet gemaakt worden in onze gemeente en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@geldrop-mierlo24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-57572676. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee?

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug