Luister
muziek
9 augustus 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Ongeluk Highland Games heeft grote impact

GELDROP - Het ongeluk dat zondag gebeurde tijdens de Highland Games in Geldrop waarbij een 65-jarige inwoner uit die plaats om het leven kwam, heeft een grote impact. Maandag zijn er door diverse mensen bloemen gelegd op een bankje nabij de plek waar de man het leven liet. Maandag werd de plek al door enkele tientallen bezoekers bezocht om even stil te staan bij het noodlottig ongeval. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Sommigen staan even stil, anderen slaan een kruisje en lopen door en ook mensen die niets kunnen uitbrengen en de tranen de vrije loop laten. Op het bankje ligt een blok waarin mensen een schriftelijke boodschap kunnen achterlaten. Ook dinsdagmorgen waren er al mensen op de plek om de overleden man te herdenken. ''Ik ga een gedichtje schrijven zo dadelijk, ik moet alleen nog even op zoek naar de juiste woorden'', aldus een vrouw die op het bankje zit en het voorval 'onwerkelijk' vindt.

Verslagenheid alom bij iedereen die je spreekt in de gemeentehuistuin. Het is nog steeds onderwerp van gesprek, waar je ook komt in Geldrop. De impact is groot. Wil jij ook bloemen leggen of iets in het blokje schrijven, dit kan tijdens de openingstijden van de bloementuin bij Kasteel Geldrop. Deze is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke en onwerkelijke tijd. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug