Luister
muziek
3 augustus 2022 - 14:30
Deel dit artikel:

Energiecoöperatie installeert zonnepanelen op dak Sporthal de Coevering

GELDROP-MIERLO - Ook mensen die zelf geen (geschikt) dak hebben om zonnepanelen op te installeren kunnen voortaan profiteren van de voordelen van zonne-energie. Lokale energiecoöperatie Morgen Groene Energie start met een PostCodeRoos-project in de Coevering.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Mensen die wonen in de buurt van Sporthal de Coevering kunnen investeren in zonnepanelen op het dak van de accommodatie. De gemeente stelt het dak beschikbaar en de energiecoöperatie installeert en financiert de zonnepanelen.

“De huidige tijd vraagt om innovatieve oplossingen. Ik ben trots en blij dat onze lokale bedrijven hier over nadenken en dat de gemeente hen op deze manier bij kan helpen”, aldus wethouder Frans Stravers.

Mensen wonend in postcodegebieden 5664, 5665, 5666, 5667 en 5731 komen in aanmerking om certificaten van de zonnepanelen te kopen. Op deze manier blijven de panelen in bezit van de coöperatie en kunnen de inwoners profiteren van de voordelen, zoals een lagere energierekening. De verwachting is dat in oktober begonnen kan worden met de aanleg van de panelen. Woont u in een bovenstaand postcodegebied en bent u geïnteresseerd? Mail dan naar info@morgengroenenergie.nl

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug