Luister
Live
4 augustus 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Controle gegevens gemeentemagazine

GELDROP-MIERLO - Op dit moment wordt hard gewerkt aan het nieuwe gemeentemagazine, dat in de week van 24 oktober verschijnt. De opmaak, acquisitie van advertenties en het beheer van het adressengedeelte ligt nog steeds in handen van Akse Media BV. Village-Marketing is bezig om er weer een aantrekkelijk toeristisch magazine van te maken.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

De gemeente Geldrop-Mierlo wil benadrukken dat Akse Media BV het enige bedrijf is waar zij als gemeente mee samenwerken.

Controleer uw gegevens
Akse Media is inmiddels gestart met het actualiseren van het adressengedeelte in het magazine. Alle opgenomen bedrijven, organisaties en verenigingen die met een e-mailadres opgenomen zijn, krijgen een e-mail met een unieke persoonlijke code om de gegevens online te controleren. Het kan zijn dat deze e-mail in uw ongewenste berichten terecht is gekomen, kijk deze dus ook even na.

De vermeldingen zonder opgenomen e-mailadres worden telefonisch benaderd.

Zelf aanmelden
U kunt uw organisatie of vereniging ook zelf aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte van het gemeentemagazine. Aanmeldingen en/of wijzigingen kunt u tot 19 augustus doorgeven per mail: redactie@aksemedia.nl, telefonisch: (0223) 67 30 10 of schriftelijk: Akse Media, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Vermeld in uw bericht duidelijk dat het om het gemeentemagazine 2022 van de gemeente Geldrop-Mierlo gaat.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug