Luister
Live
23 juni 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Informatie voor zwangere vrouwen uit Oekraïne

GELDROP-MIERLO - Gevlucht uit Oekraïne en zwanger? Om te begrijpen hoe de zorg voor zwangere vrouwen en Nederland is geregeld zijn er (door Centeringzorg) 5 online bijeenkomsten voor zwangere Oekraïense vluchtelingen georganiseerd.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

De eerste bijeenkomst begint aankomende donderdag. Te vinden via onderstaande link: https://centeringzorg.nl/2022/06/13/четвер-16-червня-7-30pm-інформаційна-онлайн/

Is dit te snel? Geen probleem. Vanaf 5 juli starten 5 online bijeenkomsten over ‘Giving birth in the Netherlands’. Hierin wordt alles uitgelegd over de gang van zaken met betrekking tot het bevallen in Nederland.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk via onderstaande link:
https://centeringzorg.nl/oekraiense-zwangere-aanmelden/ (Het inschrijfformulier is in het Nederlands, maar het contact met de zwangere Oekraïense vluchteling gaat in het Russisch of Oekraïens)

In deze laatste link staat meer informatie over de bijeenkomsten. https://centeringzorg.nl/2022/05/22/vanaf-juli-online-centering-groepen-voor-oekraiense-zwangeren/ (De informatie over de 5 bijeenkomsten staat ook in het Nederlands).

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug